Selecteer een pagina

Meten en weten

Over het meten van CO₂

Als ondernemer heeft u te maken veel regelgeving omtrent milieu en het zichtbaar maken van de bedrijfsprestaties op het gebied van duurzaamheid. Dat brengt veel administratief werk met zich mee. COManagement.nl levert een innovatieve online applicatie die direct inzetbaar is om uw duurzaamheidsbeleid vorm te geven. Met COManagement.nl bespaart u direct interne dan wel externe kosten.

Waar u voorheen uren bezig was om uw meetcriteria te bepalen en actueel te houden, of waar u voorheen dagen kwijt was aan het inrichten van zware spreadsheets, bent u nu in een paar stappen klaar en heeft u direct inzicht in uw totale MVO beleid, nu en in de toekomst, en zonder ICT risico’s binnen uw organisatie.

COManagement.nl kan gebruikt worden voor verschillende methodieken; van de CO₂-Prestatieladder, ISO14001, GRI, MVO Prestatieladder, BREEAM, Lean&Green tot en met GreenKey. Daarbij kunt ook de ‘diepte’ in. Met de energie-auditmodule maakt u in een handomdraai een energiebalans door energieverbruikers te koppelen aan emissiestromen. Op deze wijze ziet u snel waar uw investeringen het meeste opleveren. Bovendien is het uitvoeren van een energiebesparingsonderzoek hiermee nauwkeuriger en eenvoudiger.

Naast een totale CO boekhouding levert COManagement.nl ook een allesomvattende MVO module. Er zijn vele ‘footprint’-tools in de markt, maar geen enkele levert de totale oplossing voor uw bedrijfsbrede duurzaamheidsbeleid zoals COManagement.nl; met CO boekhouding, MVO criteria, analysemogelijkheden en geautomatiseerde rapportage volgens verschillende methodieken.

‘Weten’ is namelijk meer dan ‘meten’ alleen. Met onze applicatie heeft u van voor tot achter uw totale duurzaamheidsbeleid onder controle, haalt u eerder uw doelstellingen, en kunt u zich focussen op uw eigen bedrijfsvoering.

Met lovende kritieken van huidige klanten én certificerende instanties bent u verzekerd van de beste applicatie voor uw duurzaamheidsbeleid.

CO₂ Management is een product van Smart Trackers.

Intuïtief, eenvoudig en snel!

Krachtige en eenvoudige CO administratie

Volledig geschikt voor de CO-Prestatieladder, MVO Prestatieladder, GreenKey, Lean&Green en vele andere methodieken

Geen tijdsverlies met configureren maar direct beginnen vanwege voorgeprogrammeerde conversiefactoren

CO footprint per organisatieonderdeel

Besparingsmaatregelen plannen en analyseren

Rapportage volgens vele methodieken, met slechts een druk op de knop

Grafische weergave van maatregelen en planning

Geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen

Geschikt voor organisaties, projecten en evenementen

Uniek veel functionaliteit voor een uniek lage prijs

Meteen aan de slag

Binnen een paar uur een volledig ingerichte CO boekhouding.

Meer focus op de core business

Dankzij onze applicatie bent u veel minder tijd kwijt aan CO boekhouding, en dus heeft u meer tijd voor uw core business.

Geen afhankelijkheid

Met voorgedefinieerde conversiefactoren kunt u zelf uw boekhouding inrichten.

Gerichter extern advies

Dankzij onze applicatie kan uw adviseur veel gerichtere hulp bieden indien u dat nodig heeft.

Complexe materie simpel gemaakt

De complexe materie van CO wordt behapbaar met COManagement.nl.

Meer tijd voor de inhoud

Veel minder tijd kwijt aan administratie, en dus meer tijd om te focussen op echte besparingen.